Weekendjeweg.nl en Bungalows.nl

Slimme restyle
zet reisorganisaties op de kaart

Slimme restyle creëert zichtbaarheid in de keiharde reiswereld

De reiswereld is altijd in verandering. Zeker tussen de giganten van Booking.com, Airbnb en Trivago is er weinig ruimte om je als speler te ontwikkelen. Maar Weekendjeweg.nl staat met haar aanbod én de succesvolle weekendjeweg cadeaucard haar mannetje. Door middel van een slim design en een verbeterde verpakking van het aanbod besparen we kosten én dragen we bij aan een betere conversie. Denk daarbij aan e-mail, website en andere dragers.

Bijkomen met de bengels

In het verlengde van de slimme restyle van Weekendjeweg.nl is ook Bungalows.nl meegegaan in de transitie om de positie te verstevigen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van een nieuwe stem met meer gevoel. Dat leidt tot meer bungalows.nl.

Weekendje Weg Giftcard

Wij hebben het concept rondom de communicatie van de Weekendje Weg Cadeau Card aangescherpt. Het roept een herkenbaar en vrolijk gevoel op, wat bij een cadeau past als de Weekendjeweg.nl Cadeau Card. Ontzettend leuk om te geven, maar fantastisch om te krijgen.

Samen sparren?

heb je ook een nieuw product, project of concept en kun je wel wat hulp gebruiken met het in de markt zetten hiervan we denken graag met je mee over de waardepropositie, communicatie, uitstraling of wat dan ook. kom langs, mail of bel en maak een afspraak.

Contact