ONVZ

Verzekerd van jezelf

Header_ONVZ

Social content & activatie
Verzekerd zijn van jezelf. Dat was de boodschap van Zorgverzekeraar ONVZ.  En dat verzekerd zijn van jezelf, dat hebben we laten zien met echte verhalen, van echte mensen. Op het platform ’Gids in gezondheid’ werden indrukwekkende documentaires, inspirerende verhalen en praktische tips geplaatst:  informatie voor de lezer om te ontdekken wat het geheim van gezondheid is.

Storytelling
Gids in Gezondheid is jouw gids naar een gezond en gelukkig leven. We inspireren je om gezond en bewust in het leven te staan. Een stukje storytelling waarbij we de visie van ONVZ tot leven brengen. Wat is jouw geheim? Als zorgverzekeraar verzekert ONVZ je van de beste zorg, zodat jij verzekerd kunt zijn van jezelf en je de toekomst zo zorgeloos mogelijk tegemoet kunt zien. Lees mee, laat je inspireren en haal eruit wat jij belangrijk vindt.

Rennen met reuma, roeien met spina bifida of vol vertrouwen omgaan met vitiligo: het toont de kracht van de mens die geen beperkingen ziet.

Samen sparren?

heb je ook een nieuw product, project of concept en kun je wel wat hulp gebruiken met het in de markt zetten hiervan we denken graag met je mee over de waardepropositie, communicatie, uitstraling of wat dan ook. kom langs, mail of bel en maak een afspraak.

Contact