Datacadabra

Uncomplexity

Header_Datacadabra

Hoe verkoop je ingewikkelde technologie?

Dat doe je door uit te leggen wat die technologie brengt. Er is namelijk iets aan de hand in de maatschappij, er moet met steeds meer factoren rekening gehouden worden: Privacy, duurzaamheid, biodiversiteit en ga zo maar door. Op die manier moeten we de toekomst vormgeven en die verantwoordelijkheid wordt neergelegd bij bedrijven en hun medewerkers. Datacadabra schept orde in die complexiteit, zodat het voor bedrijven en medewerkers werkbare materie wordt. Dat noemen we uncomplexity. Datacadabra maakt stukjes digitale intelligentie die bedrijven de middelen geeft om de beloften aan de toekomst te kunnen inlossen.

Onze aanpak

We zijn in de huid van de organisatie gekropen door te kijken naar bestaande en voormalige klanten. We hebben uitgezocht met welk probleem ze bij Datacadabra aankloppen en wat hen drijft om voor een technologisch gedreven oplossing te kiezen. 

Doelgroep & communicatie

Kunstmatige intelligentie kan best een precair onderwerp zijn. Daarom is het belangrijk om de nadruk te leggen op wat de technologie kan brengen en voor wie. Vaak is er een kritische houding ten opzichte van deze technologie omdat mensen bang zijn vervangen te worden, terwijl het juist technologie is die mensen versterkt. Dit heeft geresulteerd in Uncomplexity.

Een concept dat potentiële organisaties en hun medewerkers enthousiasmeert door toe te lichten hoe technologie hun leven makkelijker kan maken en ze kan helpen om de verantwoordelijkheid die bij ze wordt neergelegd ook te kunnen vervullen. Digitale intelligentie helpt ons een betere toekomst waar te maken.

Website & socials

Met de ontwikkeling van de website stond de basis. Daarbij hebben we plaats gemaakt voor de afzonderlijke AI-gestuurde oplossingen, waaronder de MowHawk. Tevens blijven we werken aan naamsbekendheid door de social mediakanalen strategisch in te zetten.

Footer_Datacadabra

Samen sparren?

Heb je ook moeite met het vertalen van je (tech)product in aantrekkelijke communicatie naar de relevante doelgroep? Wij denken graag met je mee. Samen gaan we op zoek naar de juiste manier van communiceren en brengen we je bedrijf en product onder de aandacht van de ideale doelgroep. Kom langs, mail of bel en maak een afspraak.

Contact